karga

KARGA MECMUA #127

kargamecmua aylık yayın periyodunu değiştiriyor. Bundan sonra yaz ve kış edisyonları olmak üzere matbu olarak senede iki sayı çıkartacağız. Ve dosya konumuz olmayacak. Güncel içeriklerimizi karga.com.tr üzerinden üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir Gregor Samsa kadar değil belki ama başka bir hale, başka bir merhaleye dönüştüğümüzü, bunu yarı yarıya idrak ederken arafta bir süre takılı kaldığımızı ama başkalaştığımızı düşünerek, bu sayının dosya konusunu “başkalaşım” olarak belirledik son dosya konumuzu. Dosya konusu haricinde Utkan Çınar'dan Arctic Monkeys, Murat Mrt Seçkin'den Pet Shop Boys'un Actually albümü, Tayfun Polat'tan son dönem çıkan yerli albümlerin değerlendirmesi, Murat Kızılca'da The Third Murder incelemesi, Sena Hayta'dan Otobanda Kaybolanlar romanı incelemesi, Eda Sönmez'den Claude Chaun, yine Utkan Çınar'dan geleneksel Dünya Kupası değerlendirmesi yazılarımız yer alıyor bu sayıda. Ve sair, sabit köşelerimiz.
 
Bu sayıda bir yeni isim daha var aramıza katılan. Editoryal sayfasındaki illüstrasyonuyla Hamza Akın.
 
Katkıda bulunanlar: Hamza Akın, Okan Aydın, Ece Cangüden, Bahadır Dilbaz, Sena Hayta, Hür Kellecioğlu, Murat Kızılca, Vedat Ozan, Aysun Öner, Murat Mrt Seçkin, Mehmet Sinan, Ezgi Sönmez, Övünç Üster, Yenal Yergün.

DİĞER SAYILAR

500'ün üstünde katılımcının gönüllü desteği ile 2000 civarı yazı, 2500 civarı orijinal görsel ile 100. sayımıza ulaştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Yapmaya devam...